Skip to main content

Weekplanners

Printable planners in leuke designs

Creëer overzicht in je werkweek met één van de weekplanners van One & a Lot. Deze printable planners zijn op je scherm en handmatig in te vullen.

De weekplanner is in diverse designs beschikbaar als printable. Ook zijn de planners met eigen logo of uniek design aan te vragen. Mail Charlotte voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ontvang updates over de designs

Zit jouw favoriete design er niet tussen?

Schrijf je in voor de updates van One & a Lot, dan ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe designs weekplanners. En wie weet volgt er ook een andere indeling. Heb je specifieke voorkeuren voor je weekplanner? Geef ze door, zodat ik je suggestie mee kan nemen in de nieuwe weekplanners!

Overzicht in je (werk)week

Handig voor ondernemers en gezinsplanningen
Deze printable planners zijn invulbaar op je scherm, en ook handmatig in te vullen. Met een praktische indeling per weekdag, zodat je zelf kunt inplannen op welke dagen je werk verzet en wanneer je jouw weekend viert. Ook fijn voor het grotere overzicht: er is ruimte voor de maandplanning in het kort en voor de volgende maand. Korte notities kun je ook kwijt op deze planners.

Bekijk alle designs