Skip to main content

Contactinformatie

One & a Lot is telefonisch te bereiken via 072 36 90 315. Een WhatsApp-bericht of een email sturen kan ook. Op werkdagen heb je rap reactie.

One & a Lot is een handelsnaam van Designly.

Heb je vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling, en kun je het antwoord niet vinden in de FAQ of in je bestelbevestiging? Je kunt bellen of mailen, of contact opnemen via WhatsApp. Tijdens werktijden heb je vaak rap reactie.

Over One & a Lot

One & a Lot ontwerpt designproducten die je leefomgeving opvrolijken. ‘One‘ staat voor designer Charlotte, en ‘a Lot‘ voor de mooie designs in deze shop 🙂

Door opvallend kleurgebruik, strakke designs en veelzijdige productkeuze is de kans groot dat jij een mooie match vindt met een design. De producten worden daar waar mogelijk van duurzaam materiaal geproduceerd, en met recyclebaar verpakkingsmateriaal verstuurd. En het allermooiste? Jouw product naar keuze wordt pas gemaakt als jij het product hebt besteld! Speciaal voor jou. Zonder tussenstop rechtstreeks naar jouw deurbel of brievenbus. Dat is duurzaam!

AVG

De algemene voorwaarden, privacy- en cookiebeleid en het retourbeleid zijn beschikbaar als pdf download via oneandalot.nl/avg.

Dit is ontwerper Charlotte. Zij ontwerpt alle producten in deze mooie webshop. Ook de huisstijl van One & a Lot is van haar hand.